Hubungi kami

TEL: +86-576-86089873
Fax: +86-576-85062320
E-mel:Sales@zjaike.com
Kilang Hangzhou: St. NO.7,22nd, Xiasha, Hangzhou, Zhejiang
Penjaga kilang: Zon industri Yong'an, penjaga, Zhejiang
 

Rumah > Pengetahuan > Kandungan
Perbandingan: Pengering Tangan Tangan Berkelajuan Tinggi VS Biasa
Mar 08, 2018

Dalam beberapa mata, mesin yang mengeringkan tangan di dalam bilik mandi boleh dipanggil "pengering tangan". Tetapi tidak benar, bukan sahaja perbezaan harga antara pengering tangan berkelajuan tinggi dan pengering tangan biasa , tetapi juga prestasi mempunyai perbezaan besar. Pengering tangan biasa hanya 30 dolar boleh membeli satu di pasaran, manakala pengering tangan berkelajuan tinggi memerlukan ratusan dolar.

 

Dengan pelbagai pilihan yang terdapat di pasaran, ia akan kelihatan munasabah untuk pilihan untuk pengering tangan termurah. Walau bagaimanapun, kadar penggunaannya rendah kerana pengering tangan biasa adalah lambat, bising dan tidak berkesan, jadi hiasan di tandas. Kajian terbaru menunjukkan bahawa apabila pengering tangan berkelajuan tinggi diperkenalkan kepada tandas, kadar penggunaan jauh melebihi sama dengan tuala tangan atau pengering tangan biasa. Konsep pengering tangan berkelajuan tinggi berasal dari Mitsubishi Jepun, pengering tangan berkelajuan tinggi pertama di China telah dilancarkan oleh AIKE secara bebas yang dibangunkan pada tahun 2006, untuk mengisi kekosongan dalam industri pengering tangan China. Berbeza dari pengering tangan biasa menggunakan suhu tinggi dan angin kelajuan rendah untuk mengeringkan tangan, pengering tangan berkelajuan tinggi adalah penggunaan aliran pengering udara berkelajuan tinggi, kebersihan yang lebih cepat dan penggunaan tenaga hanya 1/10 dari pengering tangan biasa .

 

7-10 Seconds VS 40-50 Seconds

 

Prinsip teknikal pengering tangan biasa adalah mudah, penggunaan suhu tinggi dan angin kelajuan rendah untuk pengeringan tangan, biasanya mengambil masa 40-50 saat. Untuk pengering tangan berkelajuan tinggi, motor berkuasa di dalam boleh membuat aliran udara berkelajuan tinggi, 7-10 saat tanpa air baki, walaupun di dalam tandas awam dengan aliran besar orang, dan tidak perlu beratur.

 

10 Tahun Life Service VS 1-2 Years Life Life

 

Hayat perkhidmatan pengering tangan biasa adalah 1-2 tahun, tidak tahan lama. Hayat perkhidmatan pengering tangan berkelajuan tinggi terutamanya bergantung kepada motor, magnet DC brushless magnet kekal oleh AIKE yang dibangunkan secara bebas bukan sahaja kuat tetapi juga memanjangkan hayat perkhidmatan pengering tangan berkelajuan tinggi, kehidupan kerja 8-10 tahun, boleh digunakan berulang kali dan kerap, yang dapat sepenuhnya berurusan dengan kerja tandas intensiti tinggi.

 

Kawalan Suhu Pintar VS Pemanasan Suhu Tinggi

 

Pengering tangan biasa secara buta meningkatkan suhu ke tangan kering dan mengabaikan keselesaan. Teknologi baru AIKE secara automatik menyesuaikan suhu mengikut suhu ambien, suhu ambien melebihi 25 darjah, secara automatik mematikan peranti pemanasan, 25 darjah di bawah, udara secara automatik dipanaskan. Letakkan suhu udara mengawal suhu badan yang paling selesa 20 hingga 40 darjah, panas pada musim sejuk dan sejuk pada musim panas.

 

Kebersihan VS Pembiakan bakteria

 

Sains menunjukkan bahawa panas dan lembap adalah tempat pembiakan bakteria, dan beberapa berita atau media telah melaporkan bahawa selepas penggunaan pengering tangan biasa, tangan lebih kotor. AIKE badan pengering tangan berkelajuan tinggi dengan bahan anti-cecair ABS, penapis cekap HEPA double yang terbina dalam dengan mudah boleh menapis lebih daripada 0.2 mikron virus dan bahan-bahan berbahaya, kitaran automatik 12 jam untuk membuka pembersihan UV, seluruh mesin bersih. AIKE yang unik quadruple teknologi penapisan bersih, untuk memastikan bahawa tangan untuk mencapai udara yang paling bersih dan tidak akan menyebabkan pencemaran kedua tangan.


Sepasang: kelebihan pengering tangan

Seterusnya: Memasuki industri pengering tangan, mengapa harus dibuat dengan lebih mendalam tersentuh AIKE