Hubungi kami

TEL: +86-576-86089873
Fax: +86-576-85062320
E-mel:Sales@zjaike.com
Kilang Hangzhou: St. NO.7,22nd, Xiasha, Hangzhou, Zhejiang
Penjaga kilang: Zon industri Yong'an, penjaga, Zhejiang
 

Tandas pengering tangan

1. automatik inframerah yang touchless, lebih bersih

2. Cucian tempoh 10-15s

3. percuma 304 keluli tahan karat yang teracu cover

4. LED penunjuk

5. kawalan suhu pintar

AMAZON 2803A.png

Description/kawalan


1. laju:60m/s. suhu udara bagi pengering tangan tandas: 20-40℃.

2.Tangan kering dalam 10-12 minit dan masa pengeringan adalah 66% lebih cepat daripada pengering tangan konvensional.

3. CE disahkan dan menggalakkan kebersihan:Kertas basah tuala dan kurang bilik mandi sisa bakteria untuk tumbuh di atas menggalakkan persekitaran yang lebih sihat di mana pun tangan komersial televisyen digunakan untuk tempat kerja, Restoran, Hotel, gimnasium, Pusat membeli-belah, dan sebagainya.

4. Vandal bukti tangan hawa:Keluli tahan karat dengan berus satu perlindungan bagi perlindungan terhadap cap jari, karat, Haus, cip dan kerosakan.

 

Ciri-ciri produk


1.Dilengkapi dengan sistem induksi automatik penuh sinar inframerah dan teknologi maju cip yang dikawal, ia mempunyai lebih banyak prestasi yang mantap dan berkesan mengawal tepat.

2. Dengan kemunculan novel dan garis-garis halus kerana Reka bentuk profesional, gaya fesyen kerana teknologi skrin filem dan dua warna yang sepadan, ia menjadikan kombinasi terbaik gaya individuation dan fesyen.

3. Dengan motor berkelajuan tinggi untuk tujuan khas dan, pengawal terhadap getaran dan bunyi rendah rekabentuk, ia adalah agar tinggi kerana ia hanya memerlukan 10-15 saat untuk Cucian tangan.

4.Dengan pengimportan keluli tahan karat 304, ia adalah kukuh, tahan lasak, cantik dan bersinar.

5.Ia mempunyai pelbagai fungsi perlindungan kepada suhu amat tinggi, masa yang lebih panjang dan Super-tinggi semasa, ia adalah selamat untuk digunakan.

6.Tempat-tempat yang sesuai: seperti Hotel, bangunan pejabat, Restoran, deretan kilang, hospital, gimnasium, Pusat membeli-belah dan sebagainya.

 

Kelebihan produk


1. hijau anti-bakteria:Bahan anti-bakteria, Tempahan kecekapan alam sekitar antarabangsa.

2. panjang hayat Perkhidmatan:Selama 7-10 tahun.

3. prestasi keselamatan:Voltan lebihan, lebihan semasa dan terlalu Pemanas perlindungan.

 

Pembungkusan


Kami Pek semua produk, menggunakan bahan pembungkusan berkualiti untuk memastikan pengangkutan yang selamat dan terjamin. Pembungkusan yang dijalankan di bawah penyeliaan pasukan pakar pembungkusan, yang mengawasi setiap aktiviti yang berkaitan dengan proses ini.

 

Penghantaran


Kos penghantaran akan dikira pada jumlah berat semua item dalam pesanan anda. Kos penghantaran yang dikenakan semasa pembelian mewakili anggaran menggunakan standard cara penghantaran permintaan untuk Express Mail Service atau pengendalian khas akan dibilkan secara berasingan berdasarkan kadar harga yang diterbitkan termasuk kecil penghantaran dan yuran pengendalian.


image001_副本.jpg

Hot Tags: tangan tandas akhbar China, pembekal, pengeluar, kilang, borong, sebut harga, harga, beli, disesuaikan, dalam stok, dibuat di China
Siasatan